Close
logo-samandehi
بسته

۱۰ کتاب برتر آشپزی تخصصی

زمان مطالعه این مطلب: ۳ دقیقه
تبلیغ-3

۱۰ کتاب برتر آشپزی تخصصی

10 کتاب برتر آشپزی ایرانی

طبق اطلاعات موجود در سایت کیت لاین لیست ۱۰ کتاب برتر آشپزی تخصصی به شرح زیر است:

۱.کتاب Ramsay In 10

۲.کتاب An Avocado a Day

۳.کتاب Italian Cooking School: Pizza

۴.کتاب The Complete Guide to sushi and Sashimi

۵.کتاب MasterChef: Street Food of the world

۶.کتاب Scandinavia: A Hidden Culinary Gem

۷.کتاب The Blue Duck’s Real Food

۸.کتاب My Kitchen Alphabet

۹.کتاب Australian Women’s Weekly Mediterranean

۱۰.کتاب Deleites de la Cocina Mexicana

 

میتوان گفت غذا یکی از ارکان اساسی برای نشان دادن سنت ها و فرهنگ یک جامعه است. کتاب آشپزی پر از دستور پخت غذاهای متنوع و جدید یکی از راه های فراگیری همین سنت ها است. در این مقاله ۱۰ کتاب برتر آشپزی تخصصی را به شما معرفی کردیم. در ادامه به توضیح مختصر هر یک می پردازیم. امیدواریم از خواندن آن لذت ببرید.

 

  1. کتاب Ramsay In 10

نویسنده این کتاب، گوردون رمزی، از یوتیوبرهای محبوب دنیای آشپزی است که میلیون ها مخاطب در سر تا سر جهان دارد. اگر میخواهید دستور پخت غذاهای جدید را یاد بگیرید و همچنین سرعت آشپزی خود را افزایش دهید این کتاب مناسب شما است.

 

  1. کتاب An Avocado a Day

با خواندن این کتاب شما ۷۰ دستور پخت ساده و خوشمزه از صبحانه تا انواع دسر و نوشیدنی ها را با آووکادو یاد خواهید گرفت. لارا فرونی نویسنده این کتاب به شما میگوید که چگونه از کره، روغن و عسل آووکادو استفاده کنید و آن را در برنامه غذایی تان بگنجانید.

 

  1. کتاب Italian Cooking School: Pizza

این کتاب همه تکنیک هایی که باید بدانید تا در خانه پیتزای خوبی بپزید را دارد. در کتاب Italian Cooking School ، هفتاد و پنج رسپی مختلف برای تهیه انواع پیتزا، خمیر، نان و حتی پنیر پیتزاهای متنوع مانند مارگاریتا، نئوپولیتن وجود دارد. این کتاب از پرفروش ترین کتاب های آشپزی ایتالیایی در ۵۰ سال گذشته است.

 

 

  1. کتاب The Complete Guide to sushi and Sashimi

دو متخصص برجسته در آمریکای شمالی همه چیزهایی که باید درباره تهیه انواع سوشی و ساشیمی را بدانید را در این کتاب گردآوری کردند. در این کتاب نه فقط رسپی سوشی و غذاهای دریایی بلکه اطلاعات جامعی درباره انواع چاقوهای مخصوص برش و تکنیک های بشقاب آرایی هم وجود دارد.

 

  1. کتاب MasterChef: Street Food of the world

همانگونه از نامش پیداست منبع الهام این کتاب غذاهای خیابانی است. تخمین زده میشود روزانه حدود ۲.۵ میلیارد نفر در سراسر دنیا غذاهای خیابانی میخورند. در هر فصل این کتاب انواع غذاهای خیابانی کشورهای مختلف به همراه تصاویر وجود دارد که رضایت خوانندگان را به همراه داشته است.

 

  1. کتاب Scandinavia: A Hidden Culinary Gem

با توجه به اینکه سلیقه اکثر مخاطبان کتاب های آشپزی بر روی رسپی کشورهای ایتالیایی یا فرانسوی تمرکز دارد، این کتاب فقط مختص دستورپخت های های کشورهای شبه جزیره اسکاندیناوی است.

 

  1. کتاب The Blue Duck’s Real Food

دارن رابرستون و مارک لابروی در این کتاب بیش از ۸. دستور غذای خوشمزه را به اشتراک می گذارند که بر اساس غلات، غذاهای دریایی پایدار، گوشت حیوانات آزاد، آجیل و دانه های خوراکی است. همچنین شما میتوانید یاد بگیرید که چگونه اصول اولیه خود را از ابتدا ایجاد کنید.

 

  1. کتاب My Kitchen Alphabet

کریستف هاردیکست، سرآشپز رستوران Bon-Bon در بروکسل، نویسنده این کتاب است که رستورانش با امتیاز ۱۹ از ۲۰ در بین پنج مقصد برتر آشپزی در بلژیک وجود دارد. او در این کتاب غذاهای مورد علاقه خود را به ترتیب حروف الفبا ارائه می کند.

 

  1. کتاب Australian Women’s Weekly Mediterranean

با دستورالعمل های این کتاب می توانید با ماهی تازه، چربی های سالم و سبزیجات مغذی انواع غذاهای مدیترانه ای را به آسانی درست کنید. رسپی ها انواع غذاهای کلاسیک ایتالیایی تا غذاهای یونانی را شامل می شود.

 

  1. کتاب Deleites de la Cocina Mexicana

غذاهای مکزیکی همچون ناچو یا انچیلادا اغلب به عنوان غذاهای خوشمزه ولی پرکالری یاد می شود. این کتاب به شما ثابت می کند غذاهای مکزیکی هم می تواند خوشمزه باشد و هم سالم. در این کتاب آشپزی میتوانید بیش از ۲۰۰ رسپی از غذاهای محبوب مکزیکی را ببینید.

منبع: تیم تخصصی اسمارت رنکینگ

وارد کردن عنوان نمایشی در هاور

Hover Box Element

برای تغییر این متن روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

به پست بالا نظر دهید

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *