

۱۰ قاری برتر جهان


طبق اطلاعات موجود در موتورهای جستجو لیست ۱۰ قاری برتر جهان به شرح زیر است:
- استاد عبدالباسط عبدالصمد از کشور مصر
- استاد راغب مصطفی غلوش از کشور مصر
- استاد عباس امام جمعه از کشور ایران
- استاد شعبان عبدالعزیز صیاد از کشور مصر
- استاد فرج الله شاذلی از کشور مصر
- استاد محمد محمود طبلاوی از کشور مصر
- استاد محمد صدیق المنشاوی از کشور مصر
- استاد شهریار پرهیزگار از کشور ایران
- استاد شحات محمد انور از کشور مصر
- استاد محمد محمد اللیثی از کشور مصر
۱۰ قاری برتر جهان




عباس امام جمعه




عبدالباسط عبدالصمد




راغب مصطفی غلوش


۱۰-محمد اللیثی
محمد اللیثی در سال ۱۹۵۲ میلادی در روستای نخاس از توابع شهر زقازیق در استان شرقی مصر به دنیا آمد و در خانواده ای قرآنی رشد و تربیت یافت.


۹-شحات محمد انور
وی در ۱۵سالگی قرآن را در کل روستاهای شمال مصر می خواند و از این رو به شهرت خوبی دست یافت.با گسترش شهرت اش در سال ۱۹۷۵ همکاری خود را با رادیو مصر آغاز نمود.


۸-شهریار پرهیزگار
استاد پرهیزگار قرائت قرآن را در ۹سالگی و به تشویق والدین خود نزد دکتر ادیب در مسجد توحید واقع در خیابان جمهوری اسلامی و در ماه مبارک رمضان آغاز کرد.


۷-محمد صدیق المنشاوی
محمد صدیق المنشاوی در هشت سالگی موفق به حفظ قرآن شد و از نه سالگی قرائت قرآن را همراه پدر خود در محافل و مجالس سوهاج مصر آغاز کرد.


۶-محمد محمود طبلاوی
استاد محمد محمود طبلاوی یکی از قاریان برجسته و خوش خوان جهان اسلام در کشور مصر است که یکی از زیباترین قله های تلاوت ایشان مربوط به اجرای آیات ۷۶ تا ۸۸ سوره مبارکه انبیاء در مسجد امام حسین(ع)قاهره مصر است که به مدت ۷۰ دقیقه بسیار پرشور و هیجانی و اثرگذار تلاوت نمودند.


۵-فرج الله شاذلی
فرج الله شاذلی از بهترین قاریان قرآن برجسته از اعضای تیم داوری بیست و هفتمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم بود.


۴-شعبان عبدالعزیز صیاد
پدر شعبان، عبدالعزیز اسماعیل، قاری قرآن بود و به سبب تلاوت زیبایش در محافل مختلف برای تلاوت قرآن دعوت میشد. این موضوع مقدمهای بود تا شعبان از همان کودکی با تلاوت قرآن آشنا شود. تلاوتهای این قاری برجسته قرآن با حزن و سوز خواستی همراه است که بسیار تاثیرگذار است.


۳-عباس امام جمعه
او یک قاری ایرانی و از برگزیدگان مسابقات بینالمللی قرآن کریم مالزی و عربستان است.


۲-راغب مصطفی غلوش
او جز ۱۰ قاری برتر جهان است. راغب از شاگردان مصطفی اسماعیل بود که با صوت و لحنی متفاوت به قرائت قرآن میپرداخت. غلوش از سوی کشورهای فرانسه، ایران ، آمریکا، کانادا و انگلستان بارها برای تلاوت دعوت شد.


۱-عبدالباسط عبدالصمد
زمانی که نامی از قاریان قرآن به میان میآید، بدون هیچ تردیدی نام عبدالباسط به ذهنتان میآید. بدون شک او محبوبترین و مشهورترین قاری قرآن است. این قاری بزرگ مصری در کنار منشاوی، خلیل حصری و مصطفی اسماعیل به عنوان چهار عضو تاثیرگذار در تلاوت و ترتیل قرآن دوره معاصر میشناسند. او دارای صوت و لحنی زیبا به همراه نفسی ممتد و بدون وقفه در قرائت بود.