۱۰ غذای معروف جهان
طبق آمار موجود در موتورهای جستجو 10 غذای معروف جهان به شرح زیر میباشد:
۱-رندانگ
۲-سوشی
۳-رامن
۴-تام یام گنگ
۵-کباب ترکی
۶-فو
۷-پائلا
۸-استیک و کیدنی پای
۹-آپفلسترودل
۱۰-گولاش
۱-رندانگ: یکی خوشمزه ترین غذاهای دنیا در اندونزی
رندانگ یکی از لذیذترین غذاهای جهان است که با استفاده از جوشاندن گوشت گاو به همراه شیر نارگیل و ترکیبی از بهترین ادویههایی همچون سیر، پودر لیمو، زردچوبه، زنجبیل، گلنگال و فلفل قرمز میباشد.
۲-سوشی: غذای اصیل ژاپن
طیف وسیعی از آبزیان را برای تهیه انواع سوشی استفاده میکنند. همچنین برنج، برخی از سبزیجات و حتی گاهی اوقات میوه هم برای تهیه سوشی به کار میبرند. وقتی سوشی با سس سویا، ترشی زنجبیل و واسابی میل شود، طعم بهتری خواهد داشت. محبوبترین چاشنی برای سوشی، تربچه دایکون است. نوع ماهی برای تهیه سوشی است که طعم آن را مشخص میکند.
۳-رامن: غذای خوشمزه دیگر از ژاپن
اگر حتی این غذا را امتحان نکردید، شاید اسم آن را شنیدید یا تصویر آن را در دنیای اینترنت یا رستورانها دیدهاید. وقتی نام رامن میآید، منظور بسته بندیهای فوری نودل نیست. رامن یکی از خوشمزه ترین غذاهای دنیا است که با نودل گندم درست میشود و باید به همراه آب گوشت، سبزیجات و گوشت آن را میل کرد.
۴-تام یام گنگ: غذایی خوشمزه از تایلند
تام یام گونگ نوعی سوپ ترش و داغ تایلندی است که همراه میگو، سبزیهای تازه و ادویههای معطر درست میشود. پودر لیمو ترش، لیموترش تازه، برگهای کافیر، فلفل قرمز تند و گالنگل در تهیه این غذای خوشمزه بکار میروند.
۵-کباب ترکی: غذایی معروف در خاورمیانه
کباب یکی از محبوبترین غذاها در سراسر خاورمیانه محسوب میشود. در ایران هم کبابهای بسیار متنوع و خوشمزهای وجود دارد اما این نوع کباب مخصوص ترکیبه است که یکی از خوشمزه ترین غذاهای دنیا شناخته میشود.
این غذا را به وسیله گوشت چرخ کرده یا غذاهای دریایی به همراه کمی سبزیجات یا برخی از میوهها تهیه میکنند. سپس آنها را به یک سیخ بزرگ میزنند و روی آتش بزرگ آن را کباب میکنند.
۶-فو: غذایی ساده اما فوق العاده از ویتنام
یکی از غذاهای بسیار ساده اما خیلی خوشمزه در دنیا، “فو” محسوب میشود. این غذای بینظیر برای کشور ویتنام است که داخل آن رشته فرنگی و گوشت گاو یا مرغ به کار برده میشود. فو را داخل آبگوشت سرو میکنند و روی آن را کمی سبزیجات قرار میدهند.
۷-پائلا: غذایی رایج در اسپانیا
پائلا غذای اصیل اسپانیای است که ریشه در والنسیا دارد. این غذای سنتی کمی با سبک جدید آشپزی، مدرن سازی شده است. از طریق مختلفی پائلا را میتوان میل کرد. دستور اصلی پخت این غذای اسپانیایی شامل ترکیباتی همچون برنج سفید، لوبیا سبز، گوشت (مرغ، خرگوش یا اردک)، حلزون، کره و چاشنیهایی مانند رزماری میشود.
۸-استیک و کیدنی پای: با اصالت بریتانیایی
بریتانیاییها در تمام طول تاریخ انواع پای را دوست دارند. استیک و کیدنی پای، یکی از انواع پای هست که طعم تندی دارد. آن را با گوشت گوساله خرد شده تهیه میکنند. اما گاهی ممکن است در تهیه آن از گوشت بره یا گوشت خوک هم استفاده کنند.
۹-آپفلسترودل: غذای محبوب اتریش
آپلفسترودل به عنوان شیرینی محبوب در اتریش و سایر نقاط اروپا است. این ظرف از یک روکش شیرینی اشترودل بیضی شکل تشکیل میشود. داخل آن از سیبهای خوشمزه پر شده است. علاوه بر سیب رنده شده، دارچین، شکر، آرد سوخاری وکشمش هم در این غذای خوشمزه به کار میبرند.
۱۰-گولاش: غذایی مقوی از مجارستان
یکی از خوشمزه ترین غذاهای دنیا که در اروپای مرکزی به عنوان محبوبترین غذا معرفی میشود، گولاش است. قدمت این غذا به قرن نهم مجارستان باز میگردد. عناصر اصلی به کار برده شده در این غذا ادویهجات مخصوص، پاپریکا و گوشت گاو یا گوشت گوساله و خوک یا بره است.
منبع:تیم تخصصی اسمارت رنکینگ
وارد کردن عنوان نمایشی در هاور
Hover Box Element
برای تغییر این متن روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.