۱۰ راه مراقبت از چشم ها
طبق اطلاعات موجود در موتورهای جستجو لیست ۱۰ راه مراقبت از چشم ها به شرح زیر است:
- خودداری از مالیدن چشم ها
- معاینه مرتب چشم ها
- تغذیه مناسب
- استفاده از عینک در مواقع ضروری
- محافطت از چشم ها در برابر نور آفتاب
- ترک کردن سیگار
- تنظیم روشنایی اتاق و حفظ فاصله از صفحه نمایش
- نوشیدن آب و مایعات سالم
- تمیز کردن مرتب لنزهای طبی و لنزهای رنگی
- داشتن خواب کافی
می توان بینایی را مهم ترین حس در حواس پنجگانه بشمار آوریم. چشم ها به مراقبت جدی نیاز دارند و سهل انگاری در حفاظت از آن ها سبب ایجاد مشکلات جدی می شود. در این مقاله ۱۰ راه مراقبت از چشم ها را به شما معرفی کردیم. در ادامه به توضیح آن ها می پردازیم که برای مراقبت از چشم لازم است رعایت کنید. امیدواریم از خواندن آن لذت ببرید.
از مالیدن چشم ها خودداری کنید.
دست ها همیشه در معرض آلودگی، گرد و خاک و … قرار دارند و با هر با تماس آن ها با چشم، آلودگی واردشان می شود. پس از مالیدن چشم ها جلوگیری کنید تا دچار سوزش چشم نشوید.
مرتب چشم ها را معاینه کنید.
برای داشتن چشمانی سالم، چکاب منظم آن ضروری است. از پزشک خود کمک بخواهید تا موجب افزایش اطلاعات تان درباره سلامت چشم شود.
تغذیه مناسب داشته باشید.
رژیم غذایی مناسب یکی دیگر از عواملی است که برای حفظ سلامتی چشم ها باید در برنامه تان بگنجانید. مواد غذایی حاوی ویتامین های C, E، امگا۳، روی، زاکزانتین و لوتئین برای تقویت چشم ها مفید است. مواد غذایی سرشار از این ویتامین ها عبارتند از گریپ فروت، توت فرنگی، جوانه های بروسل، پرتقال، بادام و دانه های آفتابگردان.
در مواقع ضروری عینک بزنید.
اگر با مواد شیمیایی کار می کنید یا در محیطی هستید که در معرض ذرات مضر در هوا هستید عینک بزنید تا از چشم ها در مقابل آسیب اجسام ریز و درشت محاظت کنید.
چشم ها را در برابر نور محافظت کنید.
قرار گرفتن در برابر پرتوهای نور خورشید و اشعه های فرابنفش خطر تخریب شبکیه چشم را افزایش می دهد و موجب آفتاب سوختگی قرنیه می شود. پس حتما از عینک آفتابی استفاده کنید اما اگر امکان استفاده از آن را ندارید پوشیدن کلاه لبه دار و کلاه را پیشنهاد می کنیم.
ترک کردن سیگار
سیگار کشیدن احتمال آب مروارید، تخریب شبکیه، لکه زرد، تبلی چشم، دژنراسیون و .. را افزایش می دهد. بسیاری از این بیماری ها باعث کاهش بینایی فرد می شود. همچنین سیگار موجب کاهش سطح خونی مواد آنتی اکسیدان می شود. وظیفه این مواد محافظت از سلول های شبکیه است.
فاصله قانونی را از صفحه نمایش ها حفظ کرده و روشنایی اتاق را تنظیم کنید.
صفحه نمایش را باید به گونه ای تنظیم کنید که فاصله ۳۵ سانتی متری و زاویه ۲۰ درجه پایین تر از چشم ها باشد. برای مراقبت از چشم لازم است اطمینان کسب کنید که روشنایی اتاق به اندازه کافی در سراسر اتاق پخش شده است. باید بدانید که نور متمرکز یا بسیار روشن موجب ایجاد خیرگی شده و فشار فراوانی را به چشم ها وارد می کند.
آب یا مایعات سالم را به مقدار فراوان بنوشید.
چشم های خود را با مصرف منظم آب و انواع نوشیدنی ها در برابر خشک شدن و سوزش ایمن کنید.
لنزهای طبی و لنزهای رنگی خود را مرتبا تمیز کنید.
لنزهای طبی یا رنگی خود را با مایع های ویژه تمیز کنید و از استفاده از آب شیر یا آب مقطر دوری کنید. هرگز لنزهای دیگران را امانت نگیرید و همیشه آن ها را هنگام خواب از چشم بیرون بیاورید.
خواب کافی داشته باشید.
چشم ها همانند سایر اعضا نیازمند احیا و بازسازی هستند پس اطمینان کسب کنید که خواب روزانه شما منظم و مکفی است.
منبع: تیم تخصصی اسمارت رنکینگ
وارد کردن عنوان نمایشی در هاور
Hover Box Element
برای تغییر این متن روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.