۱۰ راهکار جلوگیری از افکارمنفی
طبق آمار موجود در موتورهای جستجو ۱۰ راهکار جلوگیری از افکار منفی به شرح زیر میباشد:
نفس کشیدن
آگاهانه برخورد کردن
علت منفی بافی را ریشهیابی کنید
درمان افکار نادرست
کمالگرا نباشید
با مثبت اندیشی افکارخودت را پر کن
یک برنامه مرتب و منظم داشته باشید
انتخابهای آگاهانه برای خاموش کردن این افکار داشته باشید
از اطرافیانتان کمک بگیرید
به اندازه بخوابید
۱-نفس کشیدن
یکی از بزرگترین دلایلی که باعث خود سرکوبی میشود بیش از حد فکرکردن به یک مسئله است. شکست خوردن وترس فلج کننده بدنبال آن میآیند. پس در این مواقع بهترین کار مکث کردن و کشیدن یک نفس عمیق است.
۲-آگاهانه برخورد کردن
وقتی متوجه شدید که افکارمنفی دست به کار شدهاند، آنهارا تأیید کنید. قرار نیست این افکار نادیده گرفته شوند. پس قبل از مقابله، آنها را تأییدکنید. اعتراف به شکست یا ترس یا شک به خودتان، آسان نیست، اما با آگاهانه برخورد کردن میتوانید مانع عمیقتر شدن و معنی دار شدن آنها شوید.
۳-علت منفی بافی را ریشهیابی کنید
افکار منفی در بیشتر مواقع فقط در ذهن شما شکل میگیرد. اگر شکست خوردهاید، به خودتان بگویید هر کسی شکست میخورد و دوباره شروع کنید. فقط با تمرکز بر علتها و ریشههای افکار منفی میتوانید بر آنها غلبه کنید.
۴-درمان افکار نادرست
در بین روشهای متداول برای درمان ریشهای افکار منفی و به تبع آن جایگرینی افکار مثبت، روش توقف فکریکی از بهترین راهکارها برای از بین بردن تفکرات نادرست میباشد.
۵- کمالگرا نباشید
کمبودها وشکستها بخشی از زندگی است، و هنگامی که شما آنها را درآغوش میگیرید و حرکت میکنید اعتماد به نفس بیشتری پیدا میکنید. اگر اشتباه کردید اشتباه خودراقبول کنید، به عقب برگشته و راه را ادامه دهید.
۶-با مثبت اندیشی افکارخودت را پر کن
افکارتان را با چیزهایی که به شما انرژی و انگیزه میدهند، پرکنید. لیستی از چیزهایی که به شما احساس خوب و مثبت میدهند تهیه کنید. یک موسیقی یا یک فیلم آموزشی از نویسنده یا سخنرانی که به شما انگیزه میدهد. صحبت کردن با یک دوست یا عضو خانواده، کسی که میداند در لحظات حساس و یا اوقات بدچه بگوید.
۷-یک برنامه مرتب و منظم داشته باشید
اگر یک برنامه روتین و تکراری درست کنید، هم کمتر منفی بافی میکنیدوهم در زمان و انرژی صرفه جویی میکنید. برای روزتان برنامه ریزی داشته باشید. اگر هر روز سر وقت بیدار شوید، صبحانه بخورید وبهموقع سرکار بروید، دیگر با خودتان درگیری ذهنی نخواهید داشت.
۸-انتخابهای آگاهانه برای خاموش کردن این افکار داشته باشید
کار سختی است. صداها و افکار منفی همیشه در گوش ما زمزمه میکنند و ما را وسوسه میکنند تا فرصت حرف زدن پیدا کنند، اما انتخاب کنید که با آنها مواجه شوید. یک حرکت متداول در ذهن خود بسازید. اگر تردید دارید و توان حرکت ندارید، نفس بکشید، خودتان را غرق افکار مثبت کنید و پیشرفتهایی که هر روز داشتید را به خاطر بیاورید.
۹-از اطرافیانتان کمک بگیرید
گاهی در مواجهه با افراد سمی نیاز به کمک دیگران داریم. برای مقابله با افراد سمی، باید در قالب یک تیم و با کمک دیگران وارد حل مسئله شویم. کمک گرفتن از دیگران برای شناخت رفتارها و واکنشهای ما از طریق یک نفر سوم بسیار نتیجه بخش است.
۱۰-به اندازه بخوابید
خواب کافی سبب افزایش هوش هیجانی و مدیریت احساسات و عواطف می شود. با استراحت کافی استرس را از خود دور می کنید و وقتی بیدار می شوید، شادابتر و هوشیارتر خواهید بود و قدرت خودکنترلی، توجه و حافظهی شما نیز بهبود می یابد.
منبع:تیم تخصصی اسمارت رنکینگ
وارد کردن عنوان نمایشی در هاور
Hover Box Element
برای تغییر این متن روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.