Close
logo-samandehi
بسته

۱۰ خوراکی خونساز

زمان مطالعه این مطلب: ۲ دقیقه
تبلیغ-3

۱۰ خوراکی خونساز

10 خوراکی خونساز

طبق اطلاعات موجود در موتورهای جستجو لیست ۱۰ خوراکی خونساز به شرح زیر است:

  1. عسل

  2. کنجد

  3. قاووت قوتوی کرمان یا اردبیل

  4. آبگوشت

  5. سوپ یا آب پز شده گوشت بلدرچین

  6. مویز

  7. انجیر خشک

  8. آلو بخارا

  9. ارده همراه شیره انگور

  10. حبوبات

کم خونی بیماری رایج در میان اقشار مختلف جامعه بخصوص بانوان است. در طب سنتی از غذا به عنوان دارو استفاده می شود. غذاهای خونساز تنوع بالایی دارند و خوراکی های در دسترس زیادی برای درمان کم خونی وجود دارند.

در طب سنتی، به غذاهای خونساز، غذای دمساز نیز گفته می شود. نکته جالب توجه این است که از هوای پاک نیز می توان به عنوان خوراکی خونساز نام برد.

هرچه هوا از لطافت و پاکی بیشتری برخوردار باشد، خون لطیف تری را تصفیه می کند. هوای آلوده، خون آلوده و ناپاک ایجاد میکند.

از غذاهای خون ساز دیگر میتوان از عسل نام برد.این غذا در طب سنتی ایران جز غذاهای ” صالح الکیموس” متوسط الغذا است یعنی به محض  ورود به کبد تبدیل به خون می شود. عسل علاوه بر مغذی بودن خاصیت دارویی نیز دارد.

از جمله غذاهای خونساز دیگر می توان به کنجد اشاره کرد. توصیه می شود هر شب همراه شام یک تا دو قاشق غذا خوری کنجد را کاملا جویده و میل نمایید. خوردن این دانه روغنی برای تقویت مو، چشم، تخمدان ها و بیضه ها بسیار مفید است.

غذای دیگر ” قاووت قوتوی” کرمان یا اردبیل است که ترکیبی از تخم گشنیز و زنجبیل، میخک و هل باد، شاه دانه و گندم، کنجد و عسل است. طب سنتی توصیه میکند که یک تا دو قاشق آن را در یک لیوان شیر مخلوط کنید و سپس میل کنید.

برای آشنایی بیشتر با ۱۰ خوراکی خونساز اینجا کلیک کنید.

تیم تخصصی ما: اسمارت رنکینگ

وارد کردن عنوان نمایشی در هاور

Hover Box Element

برای تغییر این متن روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

به پست بالا نظر دهید

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *