

۱۰قطعنامه ایرانی در سازمان ملل


قطعنامه طرحی پیشنهادیاست که توسط مجمعی تصویب میشود. ماهیت ان عموماً میتواند هر چیزی باشد که به واسطهٔ پیشنویس طرح، پیشنهاد میشود. طرحهای طولانی یا مهم بهتر است که بر روی کاغذ نوشته شوند تا بحث در خصوص آن راحتتر پیش رود و توزیع طرح پس از تصویب، در بیرون از رکن جمعی امکانپذیر باشد.
قطع نامه شامل یک مقدمه که معمولاً مبنای تصمیمات و اقدامات اتخاذی را بیان میکند و مجموعهای از پاراگرافهای عملیاتی متضمن رهنمودها یا اقداماتی است.
تصمیمات ارکان مختلف سازمان ملل متحد نظیر مجمع عمومی و شورای امنیت در قالب قطع نامه ارائه میشود. قطع نامههای سازمانهای بینالمللی به عنوان منبع حقوق بینالملل که در خارج از محدودهٔ مادهٔ ۳۸ اساسنامه دیوان بینالمللی دادگستری قرار دارد، شناخته شدهاند و در توسعه و تدوین حقوق بینالملل اهمیت دارند.
قطعنامه در نظام حقوقی بینالمللی از اعتبار مختلفی برخوردار است. برخی از قطعنامه ها جنبهٔ الزامی و برخی صرفاً جنبهٔ اعلامی یا توصیهای دارند . قطعنامههای شورای امنیت که بر طبق فصل ۷ منشور ملل متحد صادر میشود، جنبه الزامی دارند.
هم اکنون شمارا با ۱۰ قطع نامه ایرانی در سازمان ملل اشنا می کنیم…
طبق آمار موجود در موتورهای جستجو ۱۰قطعنامه ایرانی در سازمان ملل به شرح زیر می باشد:
۱-قطع نامه شماره۲شورای امنیت
۲-قطع نامه شماره۳
۳-قطع نامه شماره۵
۴-قطع نامه شماره۳۴۸
۵-قطع نامه شماره۴۵۷
۶-قطع نامه شماره۴۶۱
۷-قطع نامه شماره۴۷۹
۸-قطع نامه شماره۵۱۴
۹-قطع نامه شماره۵۸۲
۱۰-قطع نامه شماره۵۸۸
تیم تخصصی اسمارت رنکینگ
وارد کردن عنوان نمایشی در هاور
Hover Box Element
برای تغییر این متن روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.