Close
logo-samandehi
بسته

۱۰غذای محلی مازندران

زمان مطالعه این مطلب: ۲ دقیقه
تبلیغ-3

۱۰غذای محلی مازندران

10غذای محلی مازندران

طبق آمار موجود در موتورهای جستجو ۱۰غذای محلی مازندران به شرح زیر می باشد:

 

۱-مالابیج

۲-اسپناساک

۳-نازخاتون

۴-کدو بره

۵-خورشت آلو

۶-آغوز مسما

۷-باقلا بیج

۸-آش کدو

۹-مرغ شکم پر

۱۰-بیج بیج

۱۰غذای محلی مازندران

در زیر به شما درباره ۱۰ غذای محلی یونیک استان مازندران اطلاعاتی را ارائه می‌دهم:

ماستکی: یکی از غذاهای معروف مازندران است که از ماست تازه تهیه می‌شود و با اضافه کردن سبزیجات مختلف مانند تره و گشنیز، خامه، نمک و فلفل به دست می‌آید. ماستکی به عنوان یک پیش غذا سنتی معمولاً با نان سنگک سرو می‌شود.

ماهی‌پلو: این غذا با استفاده از ماهی تازه از دریاهای مازندران و برنج تهیه می‌شود. ماهی‌پلو با استفاده از ادویه‌های محلی مزه‌ای خوشمزه به غذا می‌بخشد و معمولاً با پیاز ترش و سالاد سرو می‌شود.

کپور مازندرانی: این غذا از کپور تازه گرفته شده از رودخانه‌های مازندران تهیه می‌شود. کپور مازندرانی در روش‌های مختلف پخته می‌شود، از جمله سرخ‌کردن، بخارپز، و یا آب‌پز. این غذا به عنوان یک غذای اصلی معمولاً با برنج یا نان سرو می‌شود.

ترشی سبزیجات: در استان مازندران، ترشی سبزیجات محلی با استفاده از سبزیجات متنوع مانند خیار شور، لیمو عمانی، تره، شنبلیله و غیره تهیه می‌شود. این ترشی با طعم ترش و شور خاص خود به عنوان یک ضمیمه معمولاً با غذاهای اصلی مصرف می‌شود.

میرزاقاسمی: یکی از غذاهای محبوب استان مازندران است که با استفاده از بادمجان، پیاز، رب گوجه فرنگی و ادویه و… می باشد.

تیم تخصصی اسمارت رنکینگ

وارد کردن عنوان نمایشی در هاور

Hover Box Element

برای تغییر این متن روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

به پست بالا نظر دهید

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *