

۱۰ شغل پرخطر در جهان
مشاغل زیادی وجود دارند که نسبت به کارهای دیگر به نیروی بدنی بیشتری ، زمان و دقت زیادی نیاز دارند، و همچنین مشاغلی هستند که نسبت به کارهای دیگر خطرناک تر هستند. دراین مقاله ماشمارو با سخت ترین مشاغل جهان اشنا می کنیم.


طبق آمار موجود در موتورهای جستجو ۱۰شغل پرخطر در جهان به شرح زیر می باشد:
۱-ارتش
۲-پزشکی وسلامت
۳-کارگردکل نفتی
۴-کارگر نصب کابل های برق
۵-جوشکارسازه های فولادی
۶-اتش نشانی
۷-چوب بری
۸-مامور جست وجو ونجات
۹-خلبان
۱۰-مین زدایی
۱-ارتش
خدمت در ارتش و بهطور کلی نیروهای مسلح، شغلی است که تقریباً همه بر سر سختترین بودن آن توافق دارند.
با وجود اینکه سطوح مختلف ارتش سختیهای خاص خود را دارد، اما تفنگداران و سربازانی که در خط مقدم جبههها و مناطق جنگی خدمت میکنند، سطح متفاوتی از سختی را تجربه میکنند.
در کنار سختبودن شرایط محیط و آمادهباش بودن در تمام ساعات شبانهروز، این افراد استرس زیادی را هم تحمل میکنند. همچنین خطر آسیب فیزیکی و حتی ازدستدادن جانشان هم در هر لحظه این افراد را تهدید میکند.


۲-پزشکی و سلامت
تفاوتی بین پرستار، امدادگر، پزشک، متخصص هوشبری و جراح وجود ندارد. این افراد هر روز با چالش جدیدی روبهرو میشوند و فشار روانی و جسمی برای مراقبت از بیماران و تلاش برای نجات جان آنان، موضوعی است که هرروز با آن مواجه میشوند.


۳-کارگر دکل نفتی
این شغل به خاطر ساعات کار طولانی و بدی آب و هوا، از نظر روحی و جسمی بسیار فرساینده و مخرب است. دستمزد این شغل اغلب بهصورت ساعتی و با درنظرگرفتن هزینه غذا و محل اسکان محاسبه میشود. برنامه کاری کارگران دکل نفتی معمولاً شامل ۶ هفته کار و ۶ هفته مرخصی است.


۴-کارگر نصب کابل های برق
کار در ارتفاع بالا و در مجاورت کابلهای برق، بیشک استرس زیادی دارد. این شغل یکی از مرگبارترین و سخت ترین شغل های دنیا است؛امکان سقوط افراد درهر لحظه،کارنکردن وسایل ایمنی،سقوط اشیا وابزار کارو رعدوبرق از خطرات این شغل است البته افراد کمی هم برای انجام آن داوطلب میشوند.


۵-جوشکار سازه های فولادی
کارگران سازههای فولادی، قطعات فولادی را برپا میکنند، کنار هم قرار میدهند و در نهایت هم با جوش دادن آنها به یکدیگر، اسکلتهای فولادی را میسازند. همین توضیح کوتاه نشاندهنده عمق سختی و طاقتفرسا بودن این شغل است. سر و کار داشتن با فولاد و سایر مصالح سنگین و همچنین ابزارهای خطرناک در تمام طول روز، آنها را از نظر جسمی و روانی بهشدن تحت فشار قرار میدهد.


۶-اتش نشانی
اتش نشان ها هر روزه با خطراتی مثل آتشسوزی، تصادفات، نشت مواد شیمیایی و درگیر بودن با نجات جان انسانها از خطر،روبه رو هستند. که نیازمند توان روحی و جسمی زیادی است.
آتشنشانان به خاطر کار در شرایط بسیار خطرناک، همواره در معرض آسیبهای جدی قرار دارند. آموزشهایی که آتشنشانان برای کسب مهارت میبینند، تمرینات هرروزه و آمادهباش بودن در تمام لحظات، این شغل را تبدیل به یکی از سختترین شغلهای دنیا کرده است.


۷-چوب بری
قدرت بدنی بسیار بالا و علاقه به کار کردن در طبیعت، پیششرطهای کار در این شغل است. چوببرها باید تجهیزات سنگینی با خود حمل کنند و گاهی هم باید با همین تجهیزات از درختان بزرگ بالا بروند. شاید ساده به نظر برسد، اما کار کردن در شرایط آب و هوایی بد، خطر سقوط از درخت و همینطور افتادن شاخ و برگ و تنه درختان قطعشده، از حمله سختیهای این شغل است.


۸-مأمور جستوجو و نجات
برای موفقیت در این شغل، افراد باید در کنار توانایی تفکر مستقل و دقت زیاد به جزئیات، از نظر روانی هم آمادگی مواجهشدن با خطرات و نا امیدیها را داشته باشند.
فرقی ندارد که فرد عضو گارد ساحلی باشد که با امواج سهمگین دریاهای آزاد روبهرو میشود یا در کوهستان و تاریکی شب، در دمای زیر صفر مشغول جستوجو است؛ این فرد باید تحت شرایط سخت، با سرعت و متمرکز کار کند


۹-خلبان
خلبانان هواپیما افرادی هستند که با هواپیما پرواز می کنند. آنها مسئول پرواز ایمن هواپیما از مکانی به مکان دیگر هستند.
خلبانان باید قادر به پرواز در انواع شرایط آب و هوایی و تصمیم گیری سریع در هوا , باشند. آنها همچنین باید بتوانند با کنترل ترافیک هوایی ارتباط برقرار کنند.


۱۰-مین زدایی
حذف مین یک کار مهم و خطرناک است. متخصصان مین زدایی افرادی هستند که به طور خاص برای حذف مین از روی زمین آموزش دیده اند.
آنها می توانند غیرنظامی یا پرسنل نظامی باشند. آنها باید بسیار ماهر باشند تا بتوانند کار خود را انجام دهند، زیرا یک اشتباه می تواند منجر به انفجار شود.


منبع:تیم تخصصی اسمارت رنکینگ
وارد کردن عنوان نمایشی در هاور
Hover Box Element
برای تغییر این متن روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.