۱۰خوراکی مقوی برای مزاج دموی
دموی ها:
از نظر طب سنتی ایرانی-اسلامی، هر فردی مزاج منحصر به فردی دارد که با آن وضعیت سلامتی او به طور مستقل برای افراد دیگر مشخص می شود.
بنابراین، زیاد یا کمبود گرمی و رطوبت، چهار مزاج زیر را تعریف میکند: گرم و مرطوب (دموی) ، گرم و خشک (صفراوی) ، سرد و خشک (سودایی) و سرد و مرطوب (بلغمی ) .
هرکدام از این مزاج ها خصوصیات خاص خود را دارند و هرفردی ممکن است براساس مزاج خود ب یک بیماری مختص همان طبع یا مزاج دچار شود و البته مصرف یک سری از خوراکی ها در پیشگیری ازاین بیماری ها و یا حتی درمان ان ها کمک کند…
دراین پست با ویژگی مزاج اول و خوراکی های مناسب این طبع اشنا می شوید.
خصوصیات طبع گرم و مرطوب:
افراد دموی خون بیشتری دارند و بدن آنها گرم و مرطوب می باشد و همین باعث تحمل کمتر این افراد در محیط های گرم و مرطوب است.ان ها اغلب استخوان بندی درشت و هیکلی توپر با قد نسبتا بلندی دارند. دستان این افراد درشت و دارای قدرت بدنی بالایی هستند.
بدن و سر این افراد پر مو با ریزش کم و رشد زیاد است در سنین بالا دچار طاسی می شوند، موهای این افراد دیر سفید می شود و مزه دهانشان خصوصا صبح زود شیرین است.
دهانشان آبدار است، بزاق دهان زیاد و کشدار بوده و کم تشنه می شوند. حرکات بدنشان چالاک و نسبتا سریع و با نشاط است و اما ۱۰ خوراکی مناسب این طبع که درادامه با ان ها اشنا می شوید
طبق آمار موجود در موتورهای جستجو ۱۰خوراکی مقوی برای مزاج دموی به شرح زیر می باشد:
۱-انار
۲-اب زرشک
۳-ماهی
۴-میگو
۵-شربت خاکشیر
۶-کاهو
۷-خیار
۸-توت قرمز
۹-کدو خورشتی
۱۰-بذر های ملین
تیم تخصصی اسمارت رنکینگ
وارد کردن عنوان نمایشی در هاور
Hover Box Element
برای تغییر این متن روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.