Close
logo-samandehi
بسته

۱۰خوراکی مقوی برای مزاج بلغمی

زمان مطالعه این مطلب: ۲ دقیقه
تبلیغ-3

۱۰خوراکی مقوی برای مزاج بلغمی

10خوراکی مقوی برای مزاج بلغمی

طبق آمار موجود در موتورهای جستجو ۱۰خوراکی مقوی برای مزاج بلغمی به شرح زیر می باشد:

 

۱-خورشت

۲-فلفل

۳-زردچوبه

۴-انواع کباب

۵-سوپ

۶-آش

۷-عسل

۸-هویج

۹-انگور

۱۰-عرقیجات گرم

۱۰خوراکی مقوی برای مزاج بلغمی

در طب سنتی و آیورودا، بلغم (مزاجی که به طور عمده توسط عناصر آب و زمین تشکیل می‌شود) با گرم و خشک شدن بهبود می‌یابد. در ادامه، ۱۰ خوراکی مقوی که به طور سنتی برای تعادل بلغم استفاده می‌شود را برایتان معرفی می‌کنم:

عسل: عسل طبیعی دارای ویژگی‌های ضد التهابی است و بهبود دهنده سیستم ایمنی بدن است. می‌توانید آن را به صورت مستقیم یا به عنوان تزئینات در غذاها مصرف کنید.

زنجبیل: زنجبیل دارای خواص ضد التهابی و آنتی‌بکتریال است. می‌توانید آن را در چای، شورباها، مرباها و غذاهای دیگر استفاده کنید.

سیر: سیر خواص ضد میکروبی و ضد التهابی دارد و می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی کمک کند. می‌توانید سیر را به صورت تازه یا پخته در غذاها استفاده کنید.

زرشک: زرشک غنی از ویتامین C است و خواص ضد التهابی دارد. می‌توانید آن را به صورت آبمیوه، مربا، یا در غذاها مصرف کنید.

نعناع: نعناع خواص ضد التهابی و ضد اسپاسم دارد. می‌توانید آن را به صورت ترشیجات، چای یا در غذاها استفاده کنید.

زیره سبز: زیره سبز خواص ضد میکروبی و ضد اسپاسم دارد. می‌توانید آن را به صورت تازه یا خشک در غذاها استفاده کنید.

تیم تخصصی اسمارت رنکینگ

وارد کردن عنوان نمایشی در هاور

Hover Box Element

برای تغییر این متن روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

به پست بالا نظر دهید

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *