Close
logo-samandehi
بسته

۱۰ موسیقیدان برتر تاریخ ایران

زمان مطالعه این مطلب: ۲ دقیقه
تبلیغ-3

۱۰ موسیقیدان برتر تاریخ ایران

طبق اطلاعات موجود در سایت سازی ها ، ۱۰ موسیقیدان برتر تاریخ ایران به شرح زیر است:
۱. غلامحسین بنان
۲. جلال تاج اصفهانی
۳. محمد رضا شجریان
۴. اردشیر کامکار
۵. رهی معیری (بیوک)
۶. شهرام ناظری
۷. هوشنگ ظریف
۸. هوشنگ کامکار
۹. روح الله خالقی
۱۰. مجید انتظامی
در حرفه ی موسیقی افراد زیادی موفق شده اندکه از آنها به عنوان اساتید موسیقی  یاد می شود .
بنابراین ما در این قسمت لیست ۱۰ موسیقیدان برتر تاریخ ایران را خدمت شما همراهان عزیز ارائه داده ایم تا بتوانید از این محتوا به بهترین شکل استفاده نمایید.

میخواهید اطلاعات بیشتری بخوانید؟

غلامحسین بنان ، (زادهٔ ۱۵ اردیبهشت ۱۲۹۰ در تهران − درگذشتهٔ ۸ اسفند ۱۳۶۴ در تهران) خوانندهٔ موسیقی کلاسیک ایرانی است که از سال‌های ۱۳۰۶ تا سال ۱۳۴۷ در زمینهٔ موسیقی ملی ایران فعالیت داشت. او عضو شورای موسیقی رادیو، استاد آواز هنرستان موسیقی تهران و بنیان‌گذار انجمن موسیقی ایران بوده‌است.او اولین خواننده ایرانی آشنا با خط بین‌المللی موسیقی (نُت) است.
ترانه‌هایی از جمله بهار دلنشین، الهه ناز و سرود ای ایران از آثار شناخته‌شده با صدای بنان هستند. از سال ۱۳۲۱ صدای غلامحسین بنان، با همکاری شماری از هنرمندان دیگر از رادیو تهران به گوش مردم ایران رسید. او را در ارکستر انجمن موسیقی شرکت داد و با ارکستر شماره یک نیز همکاری را شروع کرد و از بدو شروع برنامه «گلهای رنگارنگ» بنا به دعوت داود پیرنیا همکاری داشت.
بنان در طول فعالیت هنری خود، حدود ۳۵۰ آهنگ را اجرا کرد. ویژگی صدای وی زیر و بم‌ها و تحریرات صدای اوست. بنان هم به آواز قدیمی و کلاسیک ایرانی و هم به نغمات جدید و مدرن ایرانی تسلط داشت که به عنوان نمونه می‌توان تصنیف «الهه ناز» را نام برد. برخی بنان را بزرگترین اجرا کنندهٔ سبک وزیری-خالقی می‌دانند. او همچنین در کنار ادیب خوانساری از اجراکنندگان آثار صبا و مرتضی محجوبی بود. همچنین به مرکب‌خوانی و تلفیق شعر و موسیقی مسلط بود.
مطالب فوق را همراه با اطلاعات بیشتر می توانید در این آدرس مشاهده نمایید.

منبع : تیم تخصصی اسمارت رنکینگ

وارد کردن عنوان نمایشی در هاور

Hover Box Element

برای تغییر این متن روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

به پست بالا نظر دهید

پست های مرتبط