تخفیف ویژه برای اولین تبلیغ در اسمارت رنکینگ (تماس بگیرید)
15:42:37 شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳
Close
logo-samandehi
بسته

۱۰ قاری برتر جهان

زمان مطالعه این مطلب: ۴ دقیقه
تبلیغ-3

۱۰ قاری برتر جهان

طبق اطلاعات موجود در موتورهای جستجو لیست ۱۰ قاری برتر جهان به شرح زیر است:

  1. استاد عبدالباسط عبدالصمد از کشور مصر
  2. استاد راغب مصطفی غلوش از کشور مصر
  3. استاد عباس امام جمعه از کشور ایران
  4. استاد شعبان عبدالعزیز صیاد از کشور مصر
  5. استاد فرج الله شاذلی از کشور مصر
  6. استاد محمد محمود طبلاوی از کشور مصر
  7. استاد محمد صدیق المنشاوی از کشور مصر
  8. استاد شهریار پرهیزگار از کشور ایران
  9. استاد شحات محمد انور از کشور مصر
  10. استاد محمد محمد اللیثی از کشور مصر

در ادامه به معرفی بهترین قاریان قرآن می پردازیم.

3

عباس امام جمعه

1

عبدالباسط عبدالصمد

2

راغب مصطفی غلوش

بهترین قاریان دنیا

۱۰-محمد اللیثی
محمد اللیثی در سال ۱۹۵۲ میلادی در روستای نخاس از توابع شهر زقازیق در استان شرقی مصر به دنیا آمد و در خانواده ای قرآنی رشد و تربیت یافت. پدرش محمد ابوالعلا تنها فردی بود که در روستا توانسته بود کل قرآن کریم را حفظ کند.از این رو محمد تحت تعلیم پدر خود شروع به حفظ قرآن کریم کرد و توانست به یاری پروردگار و به مدد هوش و استعداد بسیار خوب خود در سن سه سالگی کل قرآن کریم را حفظ کند

قاری قرآن محمد شحات انور

۹-شحات محمد انور
وی در ۱۵سالگی قرآن را در کل روستاهای شمال مصر می خواند و از این رو به شهرت خوبی دست یافت.با گسترش شهرت اش در سال ۱۹۷۵ همکاری خود را با رادیو مصر آغاز نمود. او از همان دوران کودکی با حفظ کردن قرآن کریم سعادتی وصف ناشدنی یافت. استاد شحات محمد انور چهار سال پایانی عمر نسبتا کوتاه خود را به دلیل نوعی بیماری کبدی با دوری از تلاوت های عمومی گذراند و پس از طی چند دوره مداوای ناموفق در تهران در ۲۳ دی سال ۱۳۸۶ هجری شمسی درگذشت.

قاری قرآن شهریار پرهیزگار

۸-شهریار پرهیزگار
استاد پرهیزگار جزو ۱۰ قاری برتر جهان قرائت قرآن را در ۹سالگی و به تشویق والدین خود نزد دکتر ادیب در مسجد توحید واقع در خیابان جمهوری اسلامی و در ماه مبارک رمضان آغاز کرد. او قاری ممتاز و شیعه در سطح بین المللی و حافظ کل قرآن است.پرهیزکار از سال ۱۳۶۲ در مسابقات سراسری قرآن کریم شرکت و در رشته های حفظ و قرائت قرآن به ترتیب رتبه اول و سوم را کسب کرد.

قاری قرآن محمد صدیق المنشاوی

۷-محمد صدیق المنشاوی
محمد صدیق المنشاوی در هشت سالگی موفق به حفظ قرآن شد و از نه سالگی قرائت قرآن را همراه پدر خود در محافل و مجالس سوهاج مصر آغاز کرد. او با تشویق و تعلیم پدر به آموزش معارف قرآنی و تعلیم قرائت های مختلف پرداخت زیرا پدرش نیز از قاریان مشهور عصر خود به شمار می آمد. تلاوت های این استاد همه هفته از رادیو قرآن جمهوری اسلامی ایران پخش می گردد.

قاری قرآن محمد محمود طبلاوی

۶-محمد محمود طبلاوی
استاد محمد محمود طبلاوی یکی از قاریان برجسته و خوش خوان جهان اسلام در کشور مصر است که یکی از زیباترین قله های تلاوت ایشان مربوط به اجرای آیات ۷۶ تا ۸۸ سوره مبارکه انبیاء در مسجد امام حسین(ع)قاهره مصر است که به مدت ۷۰ دقیقه بسیار پرشور و هیجانی و اثرگذار تلاوت نمودند.

Untitled-3
قاری قرآن فرج الله شاذلی

۵-فرج الله شاذلی
فرج الله شاذلی از بهترین قاریان قرآن برجسته از اعضای تیم داوری بیست و هفتمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم بود. او قاری برجسته و مدرس هنر تلاوت کشور مصر در ۱۶ خرداد سال ۱۳۹۶ مصادف با دهمین روز از ماه مبارک رمضان در سن ۶۹ سالگی دار باقی را وداع گفت. وی که متولد سال ۱۹۴۸ بود، طی چند نوبت دعوت از سوی جمهوری اسلامی ایران به منظور داوری مسابقات و تلاوت در محافل و حضور در جلسات علمی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی به ایران سفر کرد.

قاری قرآن شعبان عبدالعزیز صیاد

۴-شعبان عبدالعزیز صیاد
پدر شعبان، عبدالعزیز اسماعیل، قاری قرآن بود و به سبب تلاوت زیبایش در محافل مختلف برای تلاوت قرآن دعوت می‌شد. این موضوع مقدمه‌ای بود تا شعبان از همان کودکی با تلاوت قرآن آشنا شود. تلاوت‌های این قاری برجسته قرآن با حزن و سوز خواستی همراه است که بسیار تاثیرگذار است.

قاری قرآن عباس امام جمعه

۳-عباس امام جمعه

او از بهترین قاریان قرآن ایرانی و از برگزیدگان مسابقات بین‌المللی قرآن کریم مالزی و عربستان است. او ابتدا با نوارهای قاریان مصری و تقلید از آنها شروع کرد. وی سپس از محضر استاد مرحوم حاج بیوک محمدی کسب فیض کرد. بعد از چندی به جلسات دیگر راهنمایی شد و پس از آن نزد استاد علیمردانی به فراگیری یک دوره کامل تجوید تئوری پرداخت و پس از گذشت چند ماه که آمادگی بیشتری پیدا کرد به جلسه استاد مولائی معرفی شد.

راغب مصطفی غلوش

۲-راغب مصطفی غلوش
او جز ۱۰ قاری برتر جهان است. راغب از شاگردان مصطفی اسماعیل بود که با صوت و لحنی متفاوت به قرائت قرآن می‌پرداخت. غلوش از سوی کشورهای فرانسه، ایران ، آمریکا، کانادا و انگلستان بارها برای تلاوت دعوت شد. غلوش تا مدت‌ها از مقلدان مصطفی اسماعیل بود و صوت آن‌ها شباهت زیادی به‌هم دارد. او از ۲۴ سالگی در رادیو و تلویزیون رسمی مصر به‌عنوان قاری حضور یافت و از همان زمان رفته‌رفته سبک خودش در قرائت را دنبال کرد. مصطفی غلوش ۴ بار در سال‌های ۱۳۶۸، ۱۳۷۴، ۱۳۷۹ و ۱۳۸۱ به ایران سفر کرد و تلاوت‌های مختلفی در این کشور اجرا کرد.

قاری قرآن عبدالباسط الصمد

۱-عبدالباسط عبدالصمد
زمانی که نامی از بهترین قاریان جهان به میان می‌آید، بدون هیچ تردیدی نام عبدالباسط به ذهنتان می‌آید. بدون شک او از محبوب‌ترین و مشهورترین ۱۰ قاری برتر جهان است. این قاری بزرگ مصری در کنار منشاوی، خلیل حصری و مصطفی اسماعیل به عنوان چهار عضو تاثیرگذار در تلاوت و ترتیل قرآن دوره معاصر می‌شناسند. او دارای صوت و لحنی زیبا به همراه نفسی ممتد و بدون وقفه در قرائت بود.

Untitled-3
۴.۹/۵ - (۱۴ votes)

پست های مرتبط

6 دیدگاه برای “۱۰ قاری برتر جهان

  1. محمد

    ضمن سلام و عرض خسته نباشید. قطعا از نظر حزن صدا و اوج قوی عبدالباسط بهترین هست. از نظر زیبایی صدا بنظرم منشاوی و از امروزی ها محمود شحات انور از صدای زیبایی برخوردار هستن. اما از نظر اجرای الحان بدون شک مصطفی اسماعیل بهترین قاری تاریخ هست که متاسفانه اسمش در لیست وجود نداره. نکته ی بسیار مهمی در مورد مصطفی وجود داره که قطعاتی که اجرا میکنه اصلا تکراری نیستن، شما این تکراری بودن سبک رو میتونین توی کارهای منشاوی و عبدالباسط ببینین که تقریبا سبک ثابت و قابل پیشبینی هست، اما مصطفی اسماعیل اینطور نیست و بنظرم نفر اول مصطفی اسماعیل هست.

    1. مدیر سایت

      ضمن عرض سلام و خداقوت خدمت شما و با تشکر فراوان بابت نظر خاص و تخصصی تان . بله درست است و این ارزیابی و رتبه بندی بر اساس اطلاعات موجود در موتور جست و جو گوگل است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *