

۱۰ غذای سنتی مشهد


طبق اطلاعات موجود در موتورهای جستجو لیست ۱۰ غذای سنتی مشهد به شرح زیر است:
شله مشهدی
آش لخشک
کباب شیشلیک
دیگچه
خورش ریواس
دیزی سنگی
یتیمچه
رشته پلو
ماقوت
اشکنه قوروت
شله مشهدی، پرطرفدارترین غذای سنتی مشهد
این آش پرطرفدار ارزش غذایی زیادی دارد. در تهیه شله، مشهدی ها از حبوباتی مثل انواع لوبیا، عدس و ماش استفاده میکنند. البته برنج، گوشت و ادویههایی مانند فلفل ، دارچین، هل، زنجبیل، جوز هندی و ریشه آن نیز در پخت این غذای مشهدی به کار میرود. مردم مشهد غالبا شله را در مراسم مذهبی خود و به عنوان نذری پخش میکنند. یکی از مراحل مهم پخت شله، چمبه زدن است که اگر به صورت صحیح انجام شود، در کیفیت این آش بسیار تاثیرگذار است.
آش لخشک
تنوع آشهای خوشمزه در منطقه استان خراسان بسیار زیاد است. این غذا بسیار شبیه به رشته آش معمولی است با این تفاوت که خراسانیها در این آش به جای تمام حبوبات از عدس استفاده میکنند و از یک نوع رشته مخصوص به نام لخشک به عنوان رشته استفاده میکنند.
کباب شیشلیک، لذیذترین و گرانترین غذای سنتی مشهد
معروف ترین غذای سنتی مشهد بعد از شله، کباب شیشلیک است. این غذا به قدری محبوبیت دارد که یک غذای بینالمللی محسوب میشود.شیشلیک از بهترین بخش گوسفند یعنی راسته آن تهیه میشود. این غذا در کشورهایی مثل آذربایجان و قفقاز هم غذایی معروف به شمار میآید.
خورش ریواس
اگر عاشق غذاهای ترش هستید، به شما این خورش مشهدی را توصیه میکنم. اصل این غذا مربوط به مناطق کوهستانی ایران است. این غذا در مشهد معمولا با برنج سرو میشود. مردم محلی در زمانهای خاص از سال ریواس کوهی را از دامنه های کوههای اطراف مشهد جمع میکنند.
اشکنه قوروت یا اشکنه کشک
قوروت در اصطلاح محلی کشک گفته میشود. این غذای خوشمزه سرشار از کلسیم و مواد مغذی است. شبیهترین غذا به اشکنه قوروت در سایر شهرهای ایران، کله جوش است. برای تهیه این غذای مقوی کافی است کشک، پیاز داغ، نعناع، مغز گردو و ادویه داشته باشید.
برای آشنایی بیشتر با ۱۰ غذای سنتی مشهد اینجا کلیک کنید.
تیم تخصصی ما: اسمارت رنکینگ
وارد کردن عنوان نمایشی در هاور
Hover Box Element
برای تغییر این متن روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.