۱۰غذای محلی کرمان
ایران، یک کشور باستانی و کهن است. ایران به دلیل قدمت و تمدن ۳۰۰۰ ساله ایی که دارد ، اقوام گوناگونی در آن زندگی می کنند. هر قوم ، گویش مخصوص به خودش را دارد. اقوام ایرانی با توجه به شرایط آب و هوایی هر منطقه زندگی میکنند، لباس میپوشند و غذا می پزند. در این مقاله قصد داریم به ۱۰غذای محلی کرمان بپردازیم.
در ایران ، هر نوع غذایی، معرف یک گویش و قوم و یا یک شهر است . مردم هر شهر سعی می کنند با توجه به شرایط اقلیمی ، مواد و محصولات کشاورزی موجود در آن منطقه ، آب و هوا و دستورات غذا ایی که برایشان از گذشته به ارث گذشته شده است غذایی را طبخ کنند. بنابراین هر نوع غذا در ایران مختص به یک شهر، گویش ، قوم و … است.
در ایران غذاهای بسیاری طبخ می شود. غذاهای محلی خوشمزه و لذیذ در جای جای ایران وجود دارند. قلیه ماهی، ته چین ، قیمه ، املت سوزی ، خورشت بامیه، اکبر جوجه، ماهی شکم پر و… از جمله غذاهای معروف محلی ایرانی است که وقتی به شهرهای مختلف ایران سفر می کنیم می توانیم طمع واقعی غذاهای محلی را بچشیم.
آبگوشت یکی از غذاهای معروف ایرانی است که در مناطق مختلف ایران به شکل های متفاوتی طبخ می شود. ابگوشت بادمجان و کشک ، آبگوشت زیره آبگوشت بز قرمه نیز از جمله انواع آبگوشت های کرمان است که به شکل متفاوتی طبخ می شود. آش کرمانی ، آش آماج و آش گندم شیر هم از دیگر غذاهای معروف و پر طرفدار کرمان است که نه تنها در کرمان بلکه در سراسر ایران این غذا توسط مردم طبخ می شود.
طبق آمار موجود در موتورهای جستجو 10غذای محلی کرمان به شرح زیر می باشد:
۱-آبگوشت بادمجان و کشک
۲-آبگوشت زیره
۳-آبگوشت بز قرمه
۴-کله جوش
۵-آش کرمانی
۶-آش آماج
۷-آش گندم شیر
۸-زیره پلو
۹-لپه پلو
۱۰-خورشت به آلو
تیم تخصصی اسمارت رنکینگ
وارد کردن عنوان نمایشی در هاور
Hover Box Element
برای تغییر این متن روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.