زمان مطالعه این مطلب: < 1 دقیقه
۱۰غذای محلی اصفهان
طبق آمار موجود در موتورهای جستجو۱۰غذای محلی اصفهان به شرح زیر می باشد:
۱-بریان
۲-تاس کباب
۳-کوفته شوید باقلا
۴-کباب زردک
۵-شله بریان زیره
۶-خورشت مرغ و آلوچه
۷-کله جوش یا کال جوش
۸-کشک بادمجان
۹-قیمه ریزه نخودچی
۱۰-یخنی لوبیا
تیم تخصصی اسمارت رنکینگ
وارد کردن عنوان نمایشی در هاور
Hover Box Element
برای تغییر این متن روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.